bus auto fiets

Dit is een test

TEst

WOONGENOT & COMFORT

WOONGENOT & COMFORT

f nklkl nbflknfdebv   fedkn  drewklvn bf lkndef nbkjldfkljbn  dcx kjmn kjskm n fd  dflknjm df;lanls\d;bnk \bn

vsdf\ nkjb nfdjkubafdnsejklnbhikjughd bbndkjldncv hdea bnedsfvbhnoiedf ekjibgvduijbhncf askbkijsbdiucvbavb vk dabv bdv  ad vsb  sd vj bvdsbnbnbbcsdkd  cnhjcx xcnhhnhnx xnhhx xnhhx xc

 lsddn vleswa  ; lf ebaedfjlnblae 

vfd  loef bnkaefnb kljdesrfkilonesadf

360 Lorum Ipsum Lorum

EEN UNIEK CONCEPT

Dit is echt een briliant concept. Wow wat geweldig!!! 

Kan het echt zo simpel gaan? Ja dan komt het helemaal goed :) 

ONTDEK DE GEBIEDEN

Giesbeek is omringd met een prachtige natuur. Met Arnhem op korte afstand kun je genieten van zowel rust en natuur als de stad. Recreatiegebied Rhederlaag grenst aan Griesbeek, waardoor de omgeving van Giesbeek prachtig is om te wandelen en te fietsen. Giesbeek biedt een groot aantal voorzieningen, zoals winkels, een postkantoor, een supermarkt, cafetaria, restaurants, een slagerij en nog veel meer.

Recreatiegebied Rhederlaag
1

Recreatiegebied Rhederlaag

Recreatiegebied Rhederlaag is een uitgestrekt gebied ten oosten van Arnhem. Rhederlaag bestaat uit een groot wateroppervlak, waardoor watersport mogelijk is en je lekker op het strand kan genieten. Direct aan dit gebied grenst Griesbeek, waar je op het strand Grieskop kunt genieten van het water.

test 1
Arnhem
2

Arnhem

Arnhem is de hoofdstad van de provincie van Gelderland, dat is niet voor niets! In deze gezellige stad kun je heerlijk shoppen en genieten van de historische binnenstad, maar kun je ook een bezoekje brengen aan de dierentuin of aan één van de vele musea. Lekker op het terras een drankje doen, of juist 's avonds in de kroeg, alles is mogelijk in Arnhem.

test 2
Hanzestad Doesburg
3

Hanzestad Doesburg

Een leuk stadje langs de Ijssel! In Doesburg is er van alles te doen en hoef je je geen moment te vervelen. Of je nu houdt van winkelen, kunst, eten, fietsen, wandelen of van de rijke geschiedenis, er wordt hier genoeg georganiseerd. De historische binnenstad biedt voldoende om heerlijk doorheen te wandelen, waarna je gaat genieten van een echt Doesburgse mosterdsoep.

test 3

Update

Sales started!

Sales started!

View the accommodation on this website or contact the estate agents for a brochure and then register via this site.

Sign up